Luxury Fingers & Toes tvåårsjubileumI måndags bjöd Luxury Fingers & Toes in till tvåårsjubileum i regi av Ellen Franzén och Fingers & Toes ägare Luisa Urriola. Det bjöds på kanapéer och dryck signerad Morberg.


Salongen, som främst är känd för pedikyr /spa fotvård i massagestolar med bubbelkar av den amerikanska typen, erbjuder även manikyr, gelélack, nagelförlängning, 4 week mascara, vaxning och NBE 1000.Alla behandlingar förutom vaxning gick att prova på plats vilket kändes otroligt generöst. Qvinna gjorde en av våra favoritbehandlingar, vilket är pedikyr. Resultatet var lika fantastiskt som vanligt, och man går från salongen på babylena fötter med en perfekt lackning. Vi bokade även upp oss på att testa NBE 1000 under nästkommande vecka, vilket är en föryngrande och uppstramande ansiktsbehandling. Mer om det senare alltså. Anna Book som var på plats fick ett strålande resultat, lik som Malin Gramer.


Under kvällen han vi även beskåda resultatet av 4 week mascara, vilket är en behandling där en ”maskara” som sitter i 4 veckor läggs på fransarna, de blir böjda, svarta, lupp till 50% längre och tjockare. Ovan ses Felicia Book testa denna behandling. Resultatet varar tills de egna fransarna byts ut. Perfekt innan semestern!


Med sig fick man även en goodiebag fylld till gränsen med produkter att testa. Bland annat Nutrilette bars, Foot Mender fot behandling, iWhite tandblekning, LCC balsam, Rosenseriens ansiktsolja och läppbalsam, läppbalsam i röd ton från Nannic som tillhandahåller NBE 1000, nagelstärkande underlack från Essie , Body Lotion från Dove, Vichys BB cream och boken Under Floden. Man måste konstatera att Ellen Franzén är queen of goodiebags av en anledning.