Tandblekning med LED


Det finns i dagens läge flertalet olika sätt att bleka tändernapå, både hos tandläkaren och med olika hemma-kit. Qvinna.info har i just det här fallet testat tandblekning på kliniken Amazingsmile med LED-teknik. Tekniken känns skonsam och är även en billig tandblekningom man jämför mot flera andra professionella kliniker.

Vår testperson fick ca 5 nyanser ljusare tänder på en timme och trots känsliga tänder upplevde inte testpersonen några som helst ilningar.

En fördel med att bleka tänderna hos Amazingsmile är att men kan göra ett tillval med en ”supersealer”, det är en vätska som penslas på tänderna direkt efter blekning vilken sluter emaljen och förhindrar missfärgningar. Fritt fram med rödvin till middagen samma dag helt enkelt. Har man känsliga tänder finns en speciell förbehandling för detta också.

Steg 1
En tandsköterska polerar tänderna med en speciell poleringsmassa och ett poleringsverktyg för att få bort eventuella beläggningar på tanden så att blekningenskall verka jämt på hela tandytan.Steg 2 och 3
En skyddande massa läggs noggrant längsmed hela tandköttskanten för att skydda tandköttet från blekningsgelén. När denna massa härdar bildar den ett gummiliknande skydd.

När den skyddande massan är på plats och man kontrollerat att det ej finns några områden kvar som kan behöva bättras på, appliceras blekningsgelén. Amazingsmile har en unik rosafärgad gelé vilken underlättar att se att gelén applicerats jämt över hela tandytan.Steg 4
En LED-lampa belyser tänderna och gelén i 20 minuter för att aktivera komponenterna i blekningen.

Steg 5
Gelén torkas av och steg 3+4 upprepas 1-3 gånger.Steg 6
Du är nu klar att bemöta världen med ett strålande vitt leende .

Boka en tid: Amazingsmile

Pris: 1 495 kr alt gå 2 personer för 2 225 kr