Estelle & Thild släpper Anti-Age serien Super Bioactive på YOUDet svenska hudvårdsmärket Estelle & Thild släpper en ny serie med anti-age produkter, Super Bioactive. Serien som består av fem produkter riktar sig främst till de som är 40+ eller har en solskadad hud, i behov av föryngring och återuppbyggnad.

Firming Day Cream 475 kr
Recovery Night Cream 495 kr
Lifting Eye Serum 325 kr
Age Control Serum 495 kr
Repairing Oil Complex 495 krDet bjöds på ekologisk frukost, till stor del RAW.


Fantastiska RAW-food energibollar med chokladsmak


Starka shots som är bra för kroppen.
Alla produkter är certifierade med Ecocert och är i och med detta helt ekologiska. Tänket är att dagens medvetna konsument skall kunna göra informerade val, utan att göra avkall på känsla, kvalité och resultat. Då ekologiska produkter tidigare sällan levererade samma resultat som icke ekologiska. De aktiva ingredienserna är Astaxantin, som utvinns ur marina mikroalger som lever i tuffa miljöer. Astaxantin är en kraftfull antioxidant, 550 gånger mer effektiv än E-vitamin, förebygger UV-skador och bekämpar ålderstecken. Hyaluronsyra, som binder och bibehåller fukt i huden. Hyaluronsyran kan även ge en omedelbart utslätande kosmetisk effekt på torr och åldrad hud. Beta glukan utvinns ur havrekli och har en vårdande samt lugnande effekt på huden för att jämna ut hudtonen. PHA är den nya generationen AHA-syra. PHA går djupar ner i huden, men penetrerar långsammare, vilket ger mindre irritation och även de med känsligare hudtyp kan använda produkterna.


Aesop är ett annat av alla spännande märken som finns att köpa på YOU.
Salong YOU har utvecklats till en hel skönhetssalong från att tidigare ha fokuserat på hår. Mängder av spännande hår- och hudvårdsmärken finns att inhandla i förbutiken som vätter mot Birger Jarlsgatan, där även en nagelbar snart finns på plats. Längre in i lokalen finns rader av frisörstolar (en hjärtformad spegel och tvättstolar i ormskinn ger extra känsla) och även ett behandlingsrum, för hudbehandlingar.