Pressvisning - Elizabeth Ardens ompositionering”Att vara vacker är varje kvinnas födelserätt.”-Elizabeth Arden”
Elizabeth Arden bjöd med Patriksson Communication in till pressvisning av Elizabeth Ardens nya produkter samtidigt som märkets nya kommunikations plattform presenterades.

Elizabeth Arden grundades av kvinnan med samma namn 1910 har ett arv som SPA-märke, med kultförklarade produkter så som Eight hour cream. Märket är i dagsläget uppe på top 3 när det kommer till varumärkeskännedom, men tyvärr inte i försäljning, vilket man hoppas kunna ändra på.

Ompacketeringen av produkterna och utökandet av produktutbudet, med band annat en större make-up-kollektion skall flytta märket från att associeras med en äldre generation, till den yngre urbana kvinnan.

Det bjöds på rosa cupcakes och bubbel efter presentationerna medan bloggare och skönhetsredaktörer från de nordiska länderna fick mingla runt med varandra bland produkterna.Aurelie Felix, Elizabet Ardens senior scientist förklarade de olika hudvårdsseriernas och nyheternas fördelar och innovationer.Rebecca Restrepo, Elizabeth Ardens Globala makeupartist demonstrerar våren makeup på en modell.

Rebecca Restrepo, Elizabeth Ardens första Globala makeupartist visade makeupnyheter som alla innehåller hudvårdande ingredienser. Hon tipsade även om att börja med bronsern på tinningarna och i hårlinjen, för att sedan arbeta över resten av ansiktet och att prova ut foundation på nyckelbenet för att slippa loken av en färg på ansiktet och en annan på bröstkorgen.


Härlig makeup med hudvårdande ingredienser.Välkända klassikern Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum har fått en makeover och finns nu i ännu större förpackning med 90 kapslar för 1 240 krVisible Difference är numera en hel regimen-serie som finns speciellt inriktad på 3 hudtyper.Prevage-serien som tidigare marknadsförts separat skall nu integreras under varumärket Elizabeth Arden och har fått flera tillskott. Bland annat Anti-ageing Repair Daily Serum och Clinical Lash + Brow Enhancing Serum.