Lansering Comfort Zone – Skin Regimen


På Farmacihistoriska museet lanserades italienska Comfort Zones senaste serie Skin Regimen (sv. Hud diet) vilken är precis vad den heter, en serie med hud produkter som bygger på kost. "Vad som är bra för hjärtat, är bra för huden."


Det fanns gott om färsk upphackad frukt, fullt av antioxidanter.

För att ta fram Skin Regimen, som är en hudserie vilken är tänkt att öka hudens livslängd, har man tagit hjälp av neutrutionister, anti-ageing experter, hjärt- och kärlforskare samt en forskare som jobbat med NASA. 6 månader i rymden, åldrar kroppen ca 10 år.


Det bjöds på en smoothie som juiceverket hade gjort efter ett av Skin Regimens recept, just denna var en carb-blocker.

På Comfort Zones kontor står en kyl med smoothies som innehåller olika funktionella superfoods, vilka hjälper till att skydda mot de fyra olika faktorerna som åldrar kroppen; stress, fel kost, brist på motion och den värsta boven av de alla, inflammation.


Comfort Zones produktserie Skin Regimen, Juvenate och Hydrate.

På skin regimens produkter står alla koncentrationer av aktiva produkter utskrivna på förpackningen för att inte hymla med något. Produkterna har även en speciell ”switch teknologi” vilket betyder att de byter vatten mot olja vid massage på huden. Produkten känns alltså lätt och vattning till en början, men lämnar en skyddande hinna på huden.


Produktserien för salongsbehandling.

Serien består idag av 6 produkter, en Duo Cleanse, Night Activator (syra mask som skall användas 2 ggr i veckan), 2 serum (fuktgivnde Hydrate eller anti-age Juvenate) och 2 krämer (fuktgivande Hydrate eller anti-age Juvenate). Det finns även kosttillskott samt smoothie recept. Som komplement till de produkterna man använder hemma finns även en salongsbehandling på 30 minuter med omedelbart synliga resultat. Denna behandling är inget för den som vill ligga och slumra till, utan består av en speciell kraftfull massage tillsammans med en syramask.